HUISOPDEHEUVEL
Een huis dat past

WAT DOEN WE?


Oriëntatie.
We komen bij jullie thuis om het “probleem” te bekijken. We luisteren naar jullie ideeën, vragen door en denken mee. Aansluitend krijg je een prijs voor het maken van een ontwerp per ruimte.

Ontwerp.
Hierna gaan we voor jullie aan de slag met het eerste ontwerp. We geven advies, bespreken de opties en maken een uitgebreid plan (waarop natuurlijk aanpassingen gedurende de uitvoering gedaan kunnen worden) met creatieve oplossingen en oog voor detail. Door gebruik te maken van een goed ruimtelijk inzicht, komen we met functionele oplossingen, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden, zodat alles en iedereen een eigen plek krijgt. Met verrassende materialen en kleurcombinaties maken we een origineel plan dat bij je past. Je hoeft zeker niet alles nieuw te kopen, juist jullie geliefde voorwerpen komen tot zijn recht. We maken een realistisch plan met mogelijkheden waar je zelf nog niet aan gedacht had, duurzame oplossingen waardoor je je huis niet steeds opnieuw hoeft in te richten.

Eventueel kunnen we het ontwerp aanvullen met een lichtplan en of meubeladvies.

Uitvoering. 
Als het plan op papier staat, en jullie helemaal tevreden zijn, kan de realisatie beginnen.

We maken een uitgebreide offerte waarbij de kosten van de uitvoering zullen worden berekend op basis van een uurtarief exclusief de gebruikte materialen. Tot slot maken we een planning voor de uitvoering en gaan we aan de slag.Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 
E-mailen
Bellen