HUISOPDEHEUVEL
Een huis dat past

WIE ZIJN WE?

 


Simone van der Moer

Iedere studentenkamer in mijn leven heeft eraan moeten geloven. Door middel van kleur, creativiteit, ruimtelijk inzicht en noeste arbeid lukte het toch altijd weer om met minimale middelen een ruimte te maken die klopt. Aangemoedigd door mijn kleinschalige interieursuccessen, kochten wij (mijn man Maarten en ik) onze eerste bouwval in Amsterdam.

Deze benedenwoning met tuin hebben we volledig gerenoveerd en opnieuw ingedeeld naar onze smaak. Een half jaar later hebben we alles weer omgegooid omdat we een babykamer nodig hadden.... Daarna wisten vrienden ons te vinden als ook zij vanwege gezinsuitbreiding ruimteproblemen hadden in hun huis. Met pijn in ons hart hebben we later ons perfecte Amsterdamse huis verkocht om ons op de volgende bouwval te storten.  Het huis dat we toen kochten, hebben we nog steeds. Iedere vierkante centimeter van het huis hebben we in onze handen gehad. Vanuit een goeie basis hebben we dit huis steeds aan kunnen passen aan onze veranderende behoeftes.

Inmiddels zijn onze drie kinderen het huis uit. De slaapkamers hebben een metamorfose ondergaan tot werk- en logeerkamers.


Maarten Beentjes

"Een atypische aannemer", dat is wat ik ben. Een management-trainer/consultant die zijn agenda na de Corona lockdown in 2020 van de ene op de andere dag leeg geveegd zag en al zijn tijd aan zijn hobby kon gaan besteden: KLUSSEN!

Met een creatieve interieurontwerper als vrouw, was ik aan de beurt en ben ik los gegaan op onze huizen in Nederland en in Frankrijk.  En ook nu wist mijn netwerk mij snel te vinden.
Mijn criteria voor het aannemen van een opdracht zijn simpel: een hele leuke klus of een leuke klant en bijvoorkeur allebei. Inmiddels heb ik mijn tijd over beide vakgebieden verdeeld en ben ik 2 dagen per week met trainingen en consultancy bezig en 3 dagen met het aannemerswerk dat voortvloeit uit de ontwerpen die mijn vrouw (Simone)  heeft gemaakt voor onze opdrachtgevers. Voor mij een ideale mix van werken met het hoofd en de handen.


 

 
E-mailen
Bellen